.

.

NHOSS 1PCS 8 Канал 5V DC реле модул цврста состојба на ниско ниво G3MB-202P реле SSR AVR DSP

NHOSS 1PCS 8 Канал 5V DC реле модул цврста состојба на ниско ниво G3MB-202P реле SSR AVR DSP

Оценка на стоката:

DEN 572.80
Достапност
Производот е достапен

Опис на производот : 1 PCS 8 Канал 5 V DC реле модул Цврста состојба на ниско ниво на ниско ниво G3 MB-202 P RELAYSSR AVR DSP Производи : 1, 5 V цврста состојба релеи 240 V 2 A, излез со резистентен осигурувач 240 V 2 A Големина : 106 * 56 * 25 (L * W * H) Тежина : 70 G3, Влезно напојување : 5 V DC (160m A) 4, напон на сигналот за контрола на влезот : (0-2.5 V релеи со ниска состојба) (3.3-5 V Држави со висока реле) 5, 2,54 см и сини терминали KF301 до контролната линија се поудобни.Мод интерфејс : Влезен дел : DC + : Позитивно напојување (според напојувањето на релето на напон) DC- : негативна реле One CH1 : 1 Модул сигнал за активирање на крај (активен активиран активиран модул на високо ниво) CH2 : 2 Сигнал за модул за активирање на крај (активен активиран активиран на високо ниво) CH3 : 3, активирање на сигналот на модулот на релето (активен активирање на високо ниво) CH4 : 4-канален релеен модул за активирање на сигналот за активирање на сигналот (висок (висок (висок висок сигнал за модул на модулот (висок (висок (висок (висок (Висок сигнал за модул на високо ниво (висок (висок (висок (висок (висок (висок “ Активно активирање на нивото на ниво) CH5 : 5 Релеј го модулот за активирање на крајот (активирање на високо ниво на активирање) CH6 : 6 реле сигнал за активирање на крајот (активирање на високо ниво на активирање) CH7 : 7, активирање на сигнал за модул на реле (активирање на високо ниво) CH8 : 8 канал CH8 : 8 канал CH8 : 8 канал CH8 : 8 Channel Channel Channel Сигнал за модул што го активира крајот на сигналот (активирање на високо ниво) Високи и ниски значења : Високиот активиран прст е сигнал за терминалот на активирањето (во) помеѓу негативното напојување и има напон напред, обично со активирање и активирање на позитивниот терминал поврзан до напојувањето, кога крајот на активирањето предизвика позитивен напон или достигнување кога напонот, релето се напојува.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката