.

.

Ерготрон 60156 периферна патека за монтирање на заградите, цинк 60-156

Ерготрон 60156 периферна патека за монтирање на заградите, цинк 60-156

Оценка на стоката:

DEN 7184.00
Достапност
Производот е достапен

Продаден како 1 секој Поддржан уред на процесорот. Поддржан уред на процесорот. Користете со вертикален Универзален држач на процесорот (97-468-202) и вертикален мал држач на процесорот (80-063-200). Лесно се лизга на своето место на вистинскиот пат. Продаден како 1 секој. Поддржан уред на процесорот. Поддржан уред на процесорот. Користете со вертикален Универзален држач на процесорот (97-468-202) и вертикален мал држач на процесорот (80-063-200). Лесно се лизга на своето место на вистинскиот пат. Комплетот за заграда на Ерготрон обезбедува заеднички интерфејс за монтирање на повеќе компоненти на ерготрон. Комплетот за монтирање на заградите за монтирање на периферни патеки на ерготрон е идеален за употреба со вертикален Универзален држач на процесорот и вертикален мал држач на процесорот. Комплетот за држачи вклучува снопчиња што можат да се олабават за да се прилагоди висината на компонентата на патеката. Поддржан уред на процесорот. Користете со вертикален Универзален држач на процесорот (97-468-202) и вертикален мал држач на процесорот (80-063-200). Лесно се лизга на своето место на вистинскиот пат. Поставете завртки може да се олабават за да се прилагоди висината на компонентата на патеката. 5 години ограничен MFR. Лесно е да се инсталира комплетот за монтирање на заградите за периферна патека ерготрон е супер лесен за инсталирање. Едноставно, лизнете ја држачот до местото каде што го сакате на решетката и поставете ги завртките. Без хаос, без гужва. Додадете компоненти толку брзо колку што можете да ги извадите од кутијата и да ги извадите исто толку брзо.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката