.

.

ПУРБУРГ 2-Пакет Замена Хепа Филтер Компатибилен Со хантер хепатех 30920 одговара 30050 30054 30055 30065 30070 30071 30075 30080 30177 30832 30882 30883 37055 37065

ПУРБУРГ 2-Пакет Замена Хепа Филтер Компатибилен Со хантер хепатех 30920 одговара 30050 30054 30055 30065 30070 30071 30075 30080

Оценка на стоката:

DEN 355.04
Достапност
Производот е достапен

①Висококвалитетен Филтер За Замена-2 Високоефикасен хепа филтер ●Компатибилен Со хантер 30920 одговара 30050 30055 30065 37065 30075 30080 30177 30905 30054 30062 30070 30832 30868 30882 30883 37055. ①Хепа Отстранете ги големите и воздушните честички, вклучувајќи прашина, вообичаени загадувачи. Ве молиме заменете редовно за да ја одржувате вашата машина свежа и чиста. ●Врвен Квалитет Што се Користи За Максимално Загарантирано Задоволство на Клиентите. ПУРБУРГ 2-Пакет Замена Хепа Филтер Компатибилен Со хантер хепатех 30920 одговара 30050 30054 30055 30065 30070 30071 30075 30080 30177 30832 30882 30883 37055 37065 - Компатибилност : ве молиме користете CTRL+F за да го најдете вашиот модел подолу : Хантер 30920 Хантер 30050 Хантер 30054 Хантер 30055 Хантер 30065 Хантер 37065 Хантер 30070 Хантер 30071 Хантер 30075 Хантер 30080 Хантер 30832 Хантер 30882 Хантер 30883 Хантер 37055 Хантер 37065 - КОМПАТИБИЛЕН БРОЈ НА ДЕЛ (П/н) : хантер 30920 - Одрекување : Овој Производ Е Генерички Предмет Кој Е Дизајниран Да Го Замени Оригиналниот Дел. Сите имиња на брендови или логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката