.

.

КУТИЈА САД BHAZCO2Q Haz Мат Кутии, 9 1/2 L x 4 5/8 W x 5 H, Крафт

КУТИЈА САД BHAZCO2Q Haz Мат Кутии, 9 1/2 L x 4 5/8 W x 5 H, Крафт

Оценка на стоката:

DEN 504.00
Достапност
Производот е достапен

Изграден од силна 275#/ / - 44 еднокреветни крафт брановидни Држи контејнери од 2 - 1 литар. Број НА ОН : 4 G/Y165/S. Користете ги овие контејнери за да испратите сопствени лименки. Картоните се печатат со задолжителни предупредувачки информации Гордо направени во САД. 9 1/2 х 4 5/8 х 5" 2 - 1 Кварт Кутии За Магла. Изграден од силна 275#/ / - 44 еднокреветни крафт брановидни. Држи контејнери од 2 - 1 литар. Број НА ОН : 4 G/Y16. Користете ги овие контејнери за да испратите сопствени лименки. Картоните се печатат со задолжителни информации за предупредување. Стрелките "оваа страна нагоре" се отпечатени на 2 страни од картонот. Во согласност СО ЦФР 49 178.601 Б, испраќачот е одговорен за избор на правилно пакување за производот и за конечно затворање. КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО СООДВЕТНИ ПРОПИСИ. Гордо направени во САД.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката