.

.

Вистински Нафта Синтерувани Бронзени Ракав лого 0.377 во. ID x 0.4405 во. Од х 0.5 во. Должина

Вистински Нафта Синтерувани Бронзени Ракав лого 0.377 во. ID x 0.4405 во. Од х 0.5 во. Должина

Оценка на стоката:

DEN 0.67
Достапност
Производот е достапен

ПРОЕКТ = 0 Нашиот Оригинален маслит без одржување (САЕ 841) Само-Подмачкувачки Синтерувани Бронзени Лежишта се најшироко користените синтерувани бронзени лежишта во индустријата. Маслените лежишта имаат бакарна боја и се направени првенствено од бакар. Тие се исто така многу отпорни на абење, еластични, усогласени и отпорни на корозија. Нафтените лежишта се користат во повеќето апликации за општа намена каде што се присутни умерени брзини и оптоварувања. PV = 50,000 / P(psi) Статички = 8,000 / P(psi) Динамичен = 2,000 / V(sfm) = 1,200.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката