.

.

Sealey АК3859 Стегање Алатка - Superseal Серија 1.5, Црвено

Sealey АК3859 Стегање Алатка - Superseal Серија 1.5, Црвено

Оценка на стоката:

DEN 399.84
Достапност
Производот е достапен

Целата челична конструкција со рачки против лизгање и стврднати и калени вилици За употреба На Суперсеал Серија 1. Паралелното движење на вилицата обезбедува постојана напнатост на стегање. За употреба На Супер Печат Серија 1. Целата челична конструкција со рачки против лизгање и стврднати и калени вилици. За употреба На Суперсеал Серија 1. Паралелното движење на вилицата обезбедува постојана напнатост на стегање. За употреба На Супер Печат Серија 1. Целата челична конструкција со рачки против лизгање и стврднати и калени вилици. За употреба на суперсеал серија 1. Паралелното движење на Вилицата обезбедува постојана напнатост на стегање.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката