.

.

Старет 910 Делукс Поместена Кутија За Микрометри Од Опсег од 1 инчи

Старет 910 Делукс Поместена Кутија За Микрометри Од Опсег од 1 инчи

Оценка на стоката:

DEN 308.00
Достапност
Производот е достапен

Додаток за Микрометри од 1инч (25мм) Челична конструкција со винилна обвивка и вградена подлога од пена. Складира и штити надворешен микрометар кој мери до 1 инч (25 мм). Одговара на старлет микрометар во серијата 221, 226, 226М, 230, 23М, 426, 436,1, 1230 или 1230М (се продава одделно). Куќиштето Со Луксузна Обвивка Старет 910 е со големина за складирање и заштита на еден надворешен микрометар кој е со димензии до 1 инч (25 мм). Куќиштето има заоблени рабови, изработено е од челик со винилна обвивка и има поставено подлога од пена за сместување на микрометар и клуч за прилагодување (се продава одделно). Куќиштето е додаток за употреба Со Микрометар Старет кој мери на 1 инч (25 мм) во серијата 221, 226, 226М, 230, 23М, 426, 436,1, 1230 или 1230М (се продава одделно). Надворешните микрометри може да се наречат и микрометарски дебеломер и се прецизни мерни инструменти што се користат за мерење на должината, ширината или надворешниот дијаметар на објектот. Старет произведува прецизни алатки за мерење, опрема за метрологија и тестирање и производи за сечила. Компанијата е основана во 1880 година и е со седиште Во Атол, МА.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката