.

.

Х-DREE Добри перформанси Зафат Рачка Столарија Дрво Rapp Сече Круг Датотека 32cm Должина (Agarre антидеслизанте Манго Карпинтерија Ескофина Де мадера Корте редондо Лима де

Х-DREE Добри перформанси Зафат Рачка Столарија Дрво Rapp Сече Круг Датотека 32cm Должина (Agarre антидеслизанте Манго Карпинтерија Ескофина

Оценка на стоката:

DEN 220.80
Достапност
Производот е достапен

Материјал : Метал; Нето Тежина : 126гр; Содржина На Пакетот : 1 х Тркалезна Датотека Име на производот : Тркалезна Датотека; Работа на : Дрво; Вкупна Големина : 32 х 3,2 см/12,6 " х 1,3 "(Л*Макс. Големина на рачката : 110 х 32 х 30мм/4.W*T); Големина На Датотека : 180 x 8mm/7 " x 0. Боја : Сива; Тип На Сечење : Расп(Боја : Грис; Типо де корте : Ескофина. Дизајн : Круг; Вклучена Батерија : Не(Дисењо : Редондо; Батерија Инклуида : Не. Материјал : Метал; Нето Тежина : 126гр; Содржина На Пакетот : 1 х Тркалезна Датотека. Име на производот : Тркалезна Датотека; Работа на : Дрво; Вкупна Големина : 32 х 3,2 см/12,6 " х 1,3 "(Л*Макс. Големина на рачката : 110 х 32 х 30мм/4.W*T); Големина На Датотека : 180 x 8mm/7 " x 0. Боја : Сива; Тип На Сечење : Расп(Боја : Грис; Типо де корте : Ескофина. Дизајн : Круг; Вклучена Батерија : Не(Дисењо : Редондо; Батерија Инклуида : Не. Добри перформанси Рачка За Држење Столарија Дрво Рап Сече Тркалезна Датотека 32см Должина Дизајн : тркалезна, распарчена сече, пластични Добри перформанси зафат gandle Used од страна на дрводелци, хобисти и водоводџии една исечена датотека заби на работ за употреба на Дрво и меки метали тркалезна Форма Датотека е алатка за обработка на метали и обработка на дрво што се користи за сечење на фини количини материјал од работното парче.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката