.

.

Декони аудио меморија за замена на ушите за замена на пена компатибилни со Hifiman Sundara, HE400i слушалки и повеќе

Декони аудио меморија за замена на ушите за замена на пена компатибилни со Hifiman Sundara, HE400i слушалки и повеќе

Оценка на стоката:

DEN 0.67
Достапност
Производот е достапен

Компатибилен со Hifiman Sundara, HE-400i, HE400 S, HE-500, HE-560, He35x, He-4, He-4xx, HE-5 и HE6 Влочки за уши Декони Елит Велур помага во задржување на бас и изолација со кул удобност. Пластичен прстен за монтирање вграден за лесна инсталација. Надворешен прстен : висок 103мм, широк 103мм, длабок 23мм. Внатрешен прстен : висок 58мм, широк 58 мм. Компатибилен со Hifiman Sundara, HE-400i, HE400 S, HE-500, HE-560, He35x, He-4, He-4xx, HE-5 и HE6 Влочки за уши. Декони Елит Велур помага во задржување на бас и изолација со кул удобност. Пластичен прстен за монтирање вграден за лесна инсталација. Надворешен прстен : висок 103мм, широк 103мм, длабок 23мм. Внатрешен прстен : висок 58мм, широк 58 мм. Првото нешто што треба да се разбере за незаконски графикон е дека ќе звучи различно од слушателот отколку што ќе се покаже графиконот. За едно, не сме ги измамиле нашите графикони, така што има многу врвови и долини кои би биле изгубени информации. Постојат и други фактори, како што се ефектот од ушите и влошките кои се потпираат на главата и околу ушите, дополнителната чувствителност на човечкото уво кон вокалите и дека формата на нашите уши и длабочината на ушите канали всушност може да ги засили одредени фреквенции .

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката