.

.

Ајнуни подароци од светот 4 емајл го насликаше случајот Мезуза со рачни поставени оригинални австриски кристали - Отворено филигран

Ајнуни подароци од светот 4 емајл го насликаше случајот Мезуза со рачни поставени оригинални австриски кристали - Отворено филигран

Оценка на стоката:

DEN 2.33
Достапност
Производот е достапен

Ова е прекрасна емајл насликана мезуза, рачно поставена со пенливи оригинални австриски кристали Ова е прекрасна емајл насликана мезуза, рачно поставена со пенливи оригинални австриски кристали. Ова е прекрасна емајл насликана мезуза, рачно поставена со пенливи оригинални австриски кристали. Ова е само случај во Мезуза и не вклучува свиток (КЛАФ). Презентирано во кутија за подароци. Големина : ширина долга 4 'и 3/4 ". Оваа прекрасна мезуза е прекрасен подарок за секоја пригода. Ова е прекрасна емајл насликана мезуза, рачно поставена со пенливи оригинални австриски кристали. Ова е прекрасна емајл насликана со мезуза, рачно поставено со Плескави оригинални австриски кристали. Ова е прекрасна емајл насликана мезуза, рачно поставена со пенливи оригинални австриски кристали. Ова е само кутија во Мезуза, и не вклучува свиток (Клаф). Презентирана во кутија за подароци. Големина : 4 'долга и долга и 4' долга и долга и 4 'долга и долга и 4' долга и долга и 4 'долга и долга и 4' долга и долга и 4 'долга и долга и 4' долга и долга и 4 'долга и 3/4 "широк. Оваа прекрасна мезуза е прекрасен подарок за секоја пригода.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката