.

.

Boxwave® Holder for Doogee S59 Pro [FlexSport Armband] Прилагодлива амбалажа за вежбање и трчање за Doogee S59 Pro - Stark Green

Boxwave® Holder for Doogee S59 Pro [FlexSport Armband] Прилагодлива амбалажа за вежбање и трчање за Doogee S59 Pro - Stark Green

Оценка на стоката:

DEN 399.20
Достапност
Производот е достапен

? [Одлично гледање] Новиот дизајн интегрира безбеден и безбеден држач со минимална покриеност на екранот Нема пластично покритие на прозорецот што го попречува вашиот поглед или работа на вашиот S59 Pro. ? [Прилагодливо] работи добро за S59 Pro, како и за многу други уреди додека остануваат безбедни. Иновативниот дизајн на Flex Sport Armband го фаќа вашиот S59 Pro безбедно на спротивните агли за да овозможи целосно гледање додека го одржувате во место.  [Безбедност прво] вградена со неонски рефлексивни безбедносни ленти за да се осигурате дека ќе останете видливи во движење!. ? [Дополнително складирање] Вклучува слот за картички за лична карта или кредитна картичка, така што имате сè што ви треба со вас!. ? [Изграден за удобност] Материјал за дишење и истегнување со исечоци на преградата за додадена вентилација и циркулација. ? [Одлично гледање] Новиот дизајн интегрира безбеден и безбеден држач со минимална покриеност на екранот. Нема пластично покритие на прозорецот што го попречува вашиот поглед или работа на вашиот S59 Pro. ? [Прилагодливо] работи добро за S59 Pro, како и за многу други уреди додека остануваат безбедни. Иновативниот дизајн на Flex Sport Armband го фаќа вашиот S59 Pro безбедно на спротивните агли за да овозможи целосно гледање додека го одржувате во место.  [Безбедност прво] вградена со неонски рефлексивни безбедносни ленти за да се осигурате дека ќе останете видливи во движење!. ? [Дополнително складирање] Вклучува слот за картички за лична карта или кредитна картичка, така што имате сè што ви треба со вас!. ? [Изграден за удобност] Материјал за дишење и истегнување со исечоци на преградата за додадена вентилација и циркулација.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката