.

.

Alremo Huangxing - Реле SSR Контролер на температура на излез, 48mm48mm MC101, за индустриска вградена панел Индустриска вградена панел

Alremo Huangxing - Реле SSR Контролер на температура на излез, 48mm48mm MC101, за индустриска вградена панел Индустриска вградена панел

Оценка на стоката:

DEN 862.40
Достапност
Производот е достапен

Дизајн на кратки обвивки, длабочина од 85 мм, лесен за носење и монтирање Поддршка 鈩? 鈩? Покажување на температурата. Изграден во чип со голема прецизност за висока чувствителност и точна контрола на температурата. Интеграција на реле и SSR, корисниците можат слободно да користат излез на реле или излез на SSR. Кога сигналот на термопар е влез, резолуцијата на дигиталниот дисплеј може да достигне 0,1 鈩? 0,1 鈩?. Дизајн на кратки обвивки, длабочина од 85 мм, лесен за носење и монтирање. Поддршка 鈩? 鈩? Покажување на температурата. Изграден во чип со голема прецизност за висока чувствителност и точна контрола на температурата. Интеграција на реле и SSR, корисниците можат слободно да користат излез на реле или излез на SSR. Кога сигналот на термопар е влез, резолуцијата на дигиталниот дисплеј може да достигне 0,1 鈩? 0,1 鈩?. Карактеристики : 1. Вграден во чип со голема прецизност за висока чувствителност и точна контрола на температурата. Поддршка 鈩? 鈩? Температурен приказ. Кога сигналот на термопар е влез, резолуцијата на дигиталниот дисплеј може да достигне 0,1 鈩? 0,1 鈩? 4. Интеграција на реле и SSR, корисниците можат слободно да користат излез на реле или излез на SSR.

Декларирани спецификации

Model:
MC101
Control type:
temperature
Control mode:
PID control and self tuning control
Power consumption:

Комплементите на стоката