.

.

Liangzo високи перформанси сопствена големина јаглерод челик телескопска гравитациска ролерка за летање со транспортен транспортер LZ202208 LZ202208

Liangzo високи перформанси сопствена големина јаглерод челик телескопска гравитациска ролерка за летање со транспортен транспортер

Оценка на стоката:

DEN 2801.28
Достапност
Производот е достапен

Ролерската линија што може да се повлече е погодна за сите видови мебел Може да транспортира единечен тежок материјал или да носи голем товар на влијание. Користете ја ролериската линија што може да се повлече за да ја намалите стапката на оштетување и оштетување на стоката и обезбедете ја безбедноста на производите во и надвор од магацинот. Погодни видови на стоки : картони, ткаени торби, парцели, багаж, гуми, пластични кутии / буриња, итн. Секоја единица е 1200мм во експанзија и 300мм во повлекување. Кога се користи, должината може да се прилагоди според барањата на сцената и да се сврти!. Ролерската линија што може да се повлече е погодна за сите видови мебел. Може да транспортира единечен тежок материјал или да носи голем товар на влијание. Користете ја ролериската линија што може да се повлече за да ја намалите стапката на оштетување и оштетување на стоката и обезбедете ја безбедноста на производите во и надвор од магацинот. Погодни видови на стоки : картони, ткаени торби, парцели, багаж, гуми, пластични кутии / буриња, итн. Секоја единица е 1200мм во експанзија и 300мм во повлекување. Кога се користи, должината може да се прилагоди според барањата на сцената и да се сврти!. Поради скапите трошоци за товар на најголемиот дел од пратката и долго време за транспорт, PLS нарачајте два дела барем и kindубезно контактирајте ме на We Chat : +86 15806001614 или Whats App : +86 15806001614 Конфирмирајте повеќе детали пред да поставите нарачка.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката