.

.

Fielect 10pcs Радијален оловен диск варистори AC 560V 14D561K/F7.5/L5 зависни отпорници за напон за електронски прецизни инструменти

Fielect 10pcs Радијален оловен диск варистори AC 560V 14D561K/F7.5/L5 зависни отпорници за напон за електронски прецизни инструменти

Оценка на стоката:

DEN 156.48
Достапност
Производот е достапен

【Димензија】 - Модел : 14 D561 K; Максимална импулсна струја : 4500 A; Номинална моќност : 0,6 W; Максимална енергија : 125 J; Varistor Valtage : 560 V; должина на стапалото : 5mm/02 “; растојание од стапалото (F ± 0,8) : 7,5 mm/0,3 ". 【Материјал】 -Отпорот е изработен од Zn O филм, со специјална структура на диск обложена со епоксидна смола со радијални води и има долг животен век. 【Карактеристики】-Кондензаторот има карактеристики на ниска загуба, висок работен напон и стабилност, стабилен капацитет и отпорност на висока температура. 【Предност】-монолитни кондензатори се компактни во структурата и можат да обезбедат кондензатори со висок капацитет со одлична отпорност на влага и сигурни перформанси. 【Апликација】 - -напонски зависни отпорници се користат во резонанца, спојување, филтрирање и бајпас на електронски прецизни инструменти и разни мали електронски уреди. 【Димензија】 - Модел : 14 D561 K; Максимална импулсна струја : 4500 A; Номинална моќност : 0,6 W; Максимална енергија : 125 J; Varistor Valtage : 560 V; должина на стапалото : 5mm/0.2 “; растојание од стапалото (F ± 0,8) : 7,5 mm/0,3 ". 【Материјал】 -Отпорот е изработен од Zn O филм, со специјална структура на диск обложена со епоксидна смола со радијални води и има долг животен век. 【Карактеристики】-Кондензаторот има карактеристики на ниска загуба, висок работен напон и стабилност, стабилен капацитет и отпорност на висока температура. 【Предност】-монолитни кондензатори се компактни во структурата и можат да обезбедат кондензатори со висок капацитет со одлична отпорност на влага и сигурни перформанси. 【Апликација】 - -напонски зависни отпорници се користат во резонанца, спојување, филтрирање и бајпас на електронски прецизни инструменти и разни мали електронски уреди. Fielect Radial Lead Disc Varistors Specifications : Model : 14 D561 KMaximum impulse current : 4500 ARated power : 0.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката