.

.

Век ОЛЕ1036А Ленокс Оем Директна Замена Мотор

Век ОЛЕ1036А Ленокс Оем Директна Замена Мотор

Оценка на стоката:

DEN 3008.00
Достапност
Производот е достапен

1/3 КС, 1075 ВРТЕЖИ во МИНУТА, 4 брзина 115 волти, 6,0 засилувачи, РОТАЦИЈА НА CCW. 5мфд/370В кондензатор. Вратило Диа & должина : 1/2 инчи х 5-1/8 инчи. Моторна Диа : 5-5/8 инчи. 1/3 КС, 1075 ВРТЕЖИ во МИНУТА, 4 брзина. 115 волти, 6,0 засилувачи, РОТАЦИЈА НА CCW. 5мфд/370В кондензатор. Вратило Диа & должина : 1/2 инчи х 5-1/8 инчи. Моторна Диа : 5-5/8 инчи. Ленокс оем - директна замена-вкрстена референца : п-8-7505, п-8-9450, 41А4201, 3082, ф48сј6ма21, ф48сл6м7, 5кцп39хг9174ас, 321П267, к55ххенб-2994.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката