.

.

Дигитален тестер за ниска отпорност DT-5302

Дигитален тестер за ниска отпорност DT-5302

Оценка на стоката:

DEN 1.33
Достапност
Производот е достапен

Професионален тестер за отпорност на земја Режим за мерење на линијата 4kelvin. Функција за задржување на податоците за релативно мерење на функцијата. Тест за краток спој и диода и заштита од преоптоварување. 4000 брои 33/4 дигитален LCD дисплеј со позадинско осветлување. Професионален тестер за отпорност на земја. Режим за мерење на линијата 4kelvin. Функција за задржување на податоците за релативно мерење на функцијата. Тест за краток спој и диода и заштита од преоптоварување. 4000 брои 33/4 дигитален LCD дисплеј со позадинско осветлување. Опсег на низок отпор : 0 ~ 40Ω дисплеј : голем LCD со приказ на графиконот на лентата Максимална излезна струја : 200m A (400 MΩ) Стапка на земање мостри : 2 пати во секунда. Прикажано е релативно мерење над индикаторот за опсег : се прикажува OL од највисока цифра. Висока точност, преносен мерач или поле со висока резолуција или употреба на поле 2. Дигитален дисплеј 4000 брои 3. Безбедносен дизајн 4. Релативно нула и држење на податоци 5. Макс/мин режим на снимање 6. Автоматско напојување 7. 400 MΩ низок отпор и широк Опсег на капацитивност од 40mf 8.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката