.

.

Капчиња за матични вентили во гуми, капаци на капакот на воздушната капаче од гума во гума, универзални капаци на вентилот за гуми, кои светкаат во темница за автомо

Капчиња за матични вентили во гуми, капаци на капакот на воздушната капаче од гума во гума, универзални капаци на вентилот за гуми, кои

Оценка на стоката:

DEN 159.68
Достапност
Производот е достапен

Двојна заштита : Едно парче гуми на вентилот на матични капаци Карактеристики Осветлени пластични инсерти и чиста заштита на куќиштето за да се спречи корозија на стеблото на вентилот Добрата покривка на вентилот ќе го продолжи животот на гумата. Сјај во темница : Овие вентили за гуми матични капачиња се изработени од светлечки материјал. Дајте го вашиот автомобил уникатен луксузен изглед, со прекрасен блескав. Широка компатибилност : Оваа обвивка за матични вентили на гуми со внатрешен дијаметар од 7мм и внатрешна висина од 13,8 мм може да биде погодна за автомобили, велосипеди, SUV, камиони, велосипеди и моторни возила, итн. Прекрасен изглед, одговара на возила со разни бои. Забелешка : Бидејќи флуоресцентниот материјал треба да го апсорбира изворот на светлина, тој свети ноќе. CPA на STEM не апсорбираат извори на светлина кога се чуваат во херметичко пакување подолг временски период. Осветлете со LED диоди или ставете ги на сончева светлина 5-15 секунди пред да користите флуоресцентни матични CPA за прв пат. Двојна заштита : Едно парче гуми на вентилот на матични капаци Карактеристики Осветлени пластични инсерти и чиста заштита на куќиштето за да се спречи корозија на стеблото на вентилот. Добрата покривка на вентилот ќе го продолжи животот на гумата. Сјај во темница : Овие вентили за гуми матични капачиња се изработени од светлечки материјал. Дајте го вашиот автомобил уникатен луксузен изглед, со прекрасен блескав. Широка компатибилност : Оваа обвивка за матични вентили на гуми со внатрешен дијаметар од 7мм и внатрешна висина од 13,8 мм може да биде погодна за автомобили, велосипеди, SUV, камиони, велосипеди и моторни возила, итн. Прекрасен изглед, одговара на возила со разни бои. Забелешка : Бидејќи флуоресцентниот материјал треба да го апсорбира изворот на светлина, тој свети ноќе. CPA на STEM не апсорбираат извори на светлина кога се чуваат во херметичко пакување подолг временски период. Осветлете со LED диоди или ставете ги на сончева светлина 5-15 секунди пред да користите флуоресцентни матични CPA за прв пат. Описи : Оваа матична капаче за гуми е дизајнирано со светлечки материјал.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката