.

.

Ксиу занаети броеше комплет за вкрстено бод - заедно | 2031701 | 23 '' x x 22 '' Ориентален уметник за сликарство - Лаи Бао -ју -ју -јук 14К броење Аида 39 бои Умерено ниво на рака з?

Ксиу занаети броеше комплет за вкрстено бод - заедно | 2031701 | 23 '' x x 22 '' Ориентален уметник за сликарство - Лаи Бао -ју -ју

Оценка на стоката:

DEN 1152.00
Достапност
Производот е достапен

Бренд Дух : „Создавање слики со игла; давајќи им боја со навои од Мулин“ Xiu занаетчиството започнува да работи со уметноста на Истокот, избирајќи ориентални слики од познати уметници на Тајван и Кина и обидувајќи се да ја пренесе убавината и воздржаноста во броените производи за вкрстено бод. Целта на брендот е да пренесе различни стилови на сликање и став кон него преку вез, како и да се покаже елеганцијата на источната култура. Изразување со мастило : Тешко е да се искажат сите нијанси на пренесување на бојата и фините перформанси на дела на ориенталното сликарство со таков ограничен опсег на нишки во боја, занаетите XIU спроведуваат огромен број на пробни везови за да го пренесат значењето на ориенталното сликарство. На крајот, избирање на 298 бои на навои од Мулин и зашивање со мешани нишки во боја за да се имитираат слабената боја и да се пренесат ефектите од слојот за сликање на мастило. Иновација на симболите : Делата на кинеското сликарство изгледаат многу мирни, затоа што тие се направени во бледи тонови, но всушност тие се скриени многу значења. Xiu Crafts ја води соработката во индустријата-академија со Националниот универзитет во Тајван уметност, емитува кинеско сликарство во симболи за вкрстено вез и избира 14/16/18 КТ платно за да изведе детали со висока резолуција. Според овие симболи, секоја личност може лесно и едноставно да везе такво уметничко дело. Организатор за патенти за патент : Xiu занаети измислува картичка за идентитет на патент-машина-диспечер. Секој конец е одвоен и неговиот број е јасно обележан на картичката. Со лична карта, конецот не се врзани заедно и процесот на шиење е многу полесен и забавен сега. Нема повеќе разочарувања од уништувањето на радоста на занаетчиството на рацете и резултира со уметничко дело нецелосно. Уметници Орган : Напредни уметнички дела на комплетот за крстосници на XIU Craft се со овластени пломби од уметниците, висококвалитетни натписи за статус и усвоија висококвалитетно дигитално печатење на ткаенината Аида. Преобразување на традиционалната култура во рачна занаетчиска уметност и може да се зачува со генерации. Бренд Дух : „Создавање слики со игла; давајќи им боја со навои од Мулин“. Xiu занаетчиството започнува да работи со уметноста на Истокот, избирајќи ориентални слики од познати уметници на Тајван и Кина и обидувајќи се да ја пренесе убавината и воздржаноста во броените производи за вкрстено бод. Целта на брендот е да пренесе различни стилови на сликање и став кон него преку вез, како и да се покаже елеганцијата на источната култура. Изразување со мастило : Тешко е да се искажат сите нијанси на пренесување на бојата и фините перформанси на дела на ориенталното сликарство со таков ограничен опсег на нишки во боја, занаетите XIU спроведуваат огромен број на пробни везови за да го пренесат значењето на ориенталното сликарство.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката