.

.

Преносен чај сет за патувања сет на отворено керамички еден тенџере четири 便携式 茶具 旅行 陶瓷 一 壶 四 四

Преносен чај сет за патувања сет на отворено керамички еден тенџере четири 便携式 茶具 旅行 陶瓷 一 壶 四 四

Оценка на стоката:

DEN 415.84
Достапност
Производот е достапен

Преносен чај сет за патувања сет на отворено керамика еден тенџере четири 便携式 茶具 旅行 套装户外 陶瓷 一 四便携式 茶具 旅行 套装户外 陶瓷 一 壶. Чајна чинија, чајник. Преносен чај сет за патувања сет на отворено керамика еден тенџере четири 便携式 茶具 旅行 套装户外 陶瓷 一 四.便携式 茶具 旅行 套装户外 陶瓷 一 壶. Чајна чинија, чајник. Преносен чај сет за патувања сет на отворено керамика еден тенџере четири 便携式 茶具 旅行 套装户外 陶瓷 一 四.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката