.

.

Куроига Фукитама чајник 3,5 x 3,5 инчи, 8,1 мл, 8,3 мл, Киапотот, ресторан, стилски, прибор за јадење, комерцијална употреба

Куроига Фукитама чајник 3,5 x 3,5 инчи, 8,1 мл, 8,3 мл, Киапотот, ресторан, стилски, прибор за јадење, комерцијална употреба

Оценка на стоката:

DEN 0.33
Достапност
Производот е достапен

3,5 x 3,5 инчи (9 x 9 cm), 8,1 fl Oz (230 CC), 7,5 мл (2 Во зависност од производот, бојата и формата на производот може да се разликуваат малку од сликата на производот. Некои производи се нарачуваат од Производител, така што времето за испорака може да биде малку поинакво. Ве молиме, бидете свесни. Оваа ставка е парамет САД 3,5 x 3,5 инчи (9 x 9 cm), 8,1 fl oz (230 cc), 7,5 мл (2. Во зависност од производот, бојата и формата на производот може да се разликуваат малку од сликата на производот. Некои производи се нарачуваат од производителот, така што времето за испорака може да биде малку поинакво. Ве молиме, бидете свесни. Оваа ставка е парамет to contact us. Elegant flatware makes a great gift. It can be used as a special gift for a wedding favor, gift for a loved one, housewarming, opening celebration, Feng Shui, Good luck, Evil Amulet, Valentine's Day, White Day, Роденден, Денот на мајката, Денот на таткото, Денот на средната година, почитта кон денот на стариот ден, шеесеттиот роденденски прослава, Божиќ и Денот на Нова Година. Се разбира, ние исто така добиваме завиткување на подароци, картички за пораки и директна испорака на вашите пријатели.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката