.

.

Енергирање на крајниот комплет за Nintendo 3DS XL/3DS/DSI - розова

Енергирање на крајниот комплет за Nintendo 3DS XL/3DS/DSI - розова

Оценка на стоката:

DEN 2.00
Достапност
Производот е достапен

Овој овластен реновиран производ е тестиран и сертифициран за да изгледа и да работи како ново Процесот на реновирање вклучува тестирање на функционалност, основно чистење, инспекција и пакување. Производот се испорачува со сите релевантни додатоци, минимална гаранција од 90 дена и може да пристигне во генеричка кутија.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката