.

.

Аце Борба против нула: Војната во Белкан

Аце Борба против нула: Војната во Белкан

Оценка на стоката:

DEN 3.00
Достапност
Производот е достапен

Реално искуство со летање- Пилот автентични лиценцирани авиони како што се F-15 орел или F/A-18 Hornet Стилот на летање на играчот и ги менува различните аспекти на играта соодветно; Дури и играта што завршува самата може да се промени. Предизвикувачките непријатели се на грлото - ривалските пилоти на Аце ќе ви дадат ваш пари со свои индивидуални стилови на летање. Системот за радио пренесување, поврзан со системот за мерачи на мерачот ACE Промени радио комуникации во реално време според вашата репутација. Откако ќе завршат вашите мисии, пресечените интервјуа на сцените на ривалските пилоти ќе ги коментираат вашите средби со нив - ви даваат длабок поглед на вашиот непријател. Реално искуство со летање- Пилот автентични лиценцирани авиони како што се F-15 орел или F/A-18 Hornet. Стилот на летање на играчот и ги менува различните аспекти на играта соодветно; Дури и играта што завршува самата може да се промени. Предизвикувачките непријатели се на грлото - ривалските пилоти на Аце ќе ви дадат ваш пари со свои индивидуални стилови на летање. Системот за радио пренесување, поврзан со системот за мерачи на мерачот ACE Промени радио комуникации во реално време според вашата репутација. Откако ќе завршат вашите мисии, пресечените интервјуа на сцените на ривалските пилоти ќе ги коментираат вашите средби со нив - ви даваат длабок поглед на вашиот непријател.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката