.

.

Umpqua ICU Midge Red Size 16 - 2 пакет

Umpqua ICU Midge Red Size 16 - 2 пакет

Оценка на стоката:

DEN 1446.40
Достапност
Производот е достапен

Конструиран од најдобрите достапни материјали Најдобриот риболов му лета. Подобрете го уживањето во риболов со мува. Вешто рака врзано. Црвениот 16 на Umpqua ICU (волфрам) е многу популарна шема на риболов на мува. Конструиран од најдобрите достапни материјали. Најдобриот риболов му лета. Подобрете го уживањето во риболов со мува. Вешто рака врзано. Црвениот 16 на Umpqua ICU (волфрам) е многу популарна шема на риболов на мува. Моделите на летање Midge и Emerger се дизајнирани да ги имитираат малите подземни и новите инсекти во реките и езерата. Микерите и појавите обично претставуваат рана фаза на живот за муви што лежат јајца во водата. Честопати многу мали по големина, овие обрасци се многу ефикасни ако се рибаат правилно. Тие можат да бидат риболов самостојно, или со тоа што ќе ја врзуваат од јадицата на шема на суво летање. Ефективна техника на суво - капнување е да се врзуваат Midge 12-24 инчи под сувата мува, а понекогаш дури и уште една мида од дното на првиот. Малку поделен удар помеѓу различните обрасци уверува дека тие ќе бидат риболов на различни длабочини. Обидете се да одговарате на отворот со инспекција на инсектите во водата и да изберете шема што најмногу личи на нив. Појавувачите обично се риболов како сува мува на површината или филмот за вода (на врвот и малку под површината.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката