.

.

Оска 41361 Y-Адаптер со 3,5 mm Стерео Приклучок на 2 RCA Приклучоци, 6ft

Оска 41361 Y-Адаптер со 3,5 mm Стерео Приклучок на 2 RCA Приклучоци, 6ft

Оценка на стоката:

DEN 2.33
Достапност
Производот е достапен

Подели 3,5 Мм Приклучок Во 2 Rca Приклучоци Поврзува Ipod, Mp3 Плеери И Компјутер Звучна Картичка. 24к Позлатени Конектори За Оптимален Пренос на Сигнал. Подели 3,5 Мм Приклучок Во 2 Rca Приклучоци. Поврзува Ipod, Mp3 Плеери И Компјутер Звучна Картичка. 24к Позлатени Конектори За Оптимален Пренос на Сигнал. Подели 3,5 Мм Приклучок Во 2 Rca Приклучоци. Поврзува Ipod, Mp3 Плеери И Компјутер Звучна Картичка. 24к Позлатени Конектори За Оптимален Пренос на Сигнал. производ_прирачник. Оската 6 стапки. Y-Адаптер со стерео Приклучок од 3,5 мм на 2 RCA Приклучоци се користи за претворање на стерео излез од 3,5 мм во двојни RCA приклучоци. Приклучоците RCA поврзуваат i Pod, mp3 плеери и звучни картички ЗА КОМПЈУТЕР со домашен стерео систем. Позлатата од 24 карати обезбедува одличен пренос на сигнал и се спротивставува на корозијата.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката