.

.

Комбо со заптивка од 2 парчиња, компатибилен со избраниот Sonicare FlexCare, Healthywhite, Електрични модели на четки за заби

Комбо со заптивка од 2 парчиња, компатибилен со избраниот Sonicare FlexCare, Healthywhite, Електрични модели на четки за заби

Оценка на стоката:

DEN 143.84
Достапност
Производот е достапен

Ова комбо е влечење од сосема нова рачка за четки за заби Flexcare или Diamond Clean Заменувањето на овој дел бара расклопување на рачката на четката за заби. Услугата за замена може да се најде на etoothbrushbattery. Заменете кога е скршено склопот на металниот врв. Замена на гумената заптивка (ограничена достапност во другиот список) пред да се препорача протекување. Упатство за замена на батеријата, услуги за поправка и референца за модел на четки за заби може да се најде на http : //etoothbrushbattery. Ова комбо е влечење од сосема нова рачка за четки за заби Flexcare или Diamond Clean. Заменувањето на овој дел бара расклопување на рачката на четката за заби. Услугата за замена може да се најде на etoothbrushbattery. Заменете кога е скршено склопот на металниот врв. Замена на гумената заптивка (ограничена достапност во другиот список) пред да се препорача протекување. Упатство за замена на батеријата, услуги за поправка и референца за модел на четки за заби може да се најде на http : //etoothbrushbattery. Оваа комбо (капа и гума заптивка) одговара на избраните модели на четки за заби на Philips Sonicare : здрави бели, Diamond Clean, Flexcare+, Easyclean, Flexcare Platinum.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката