.

.

20 мл 30 мл.

20 мл 30 мл.

Оценка на стоката:

DEN 2.33
Достапност
Производот е достапен

Професионална пред-продажба и добра поддршка по продажбата 24-часовен одговор на Интернет. 3-месечна поддршка за загриженост. ? а исто така може да печати чаша 12/16/20/30oz. ? Чаши со надворешно пакување на картонот и вградена пена, проверете дали ја примате вашата машина недопрена. ? Рачката е дизајнирана со нелизга и дното на машината е опремено со нозе што не се лизга за побезбедна употреба. Екранот за работа е најновиот дигитален екран, кој точно може да ја контролира температурата и времето на машината. ? Кога ќе се појави роденденот на вашето дете, кога вашето дете, пријатели и соученици ќе дипломираат, оваа машина е најдобриот избор, лесен за употреба и лесна за да ги искористи омилените чаши. Совети за сублимација на Tumbler】 Ве молиме користете стакло, керамички, метални и други материјали отпорни на висока температура за чашите. Секој пат кога ќе ја користите машината, треба да го загреете прицврстувачот, ве молиме ставете ја чашата во прицврстувачот, залепете ја белата хартија, кога температурата ќе достигне 180 ℃, извадете ја чашата, можете да започнете со DIY да ја загреете чашата. ? а исто така може да печати чаша 12/16/20/30oz. ? Чаши со надворешно пакување на картонот и вградена пена, проверете дали ја примате вашата машина недопрена. ? Рачката е дизајнирана со нелизга и дното на машината е опремено со нозе што не се лизга за побезбедна употреба. Екранот за работа е најновиот дигитален екран, кој точно може да ја контролира температурата и времето на машината. ? Кога ќе се појави роденденот на вашето дете, кога вашето дете, пријатели и соученици ќе дипломираат, оваа машина е најдобриот избор, лесен за употреба и лесна за да ги искористи омилените чаши.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката