.

.

Големини на игли за везење на бохин Франција со големини 3/9

Големини на игли за везење на бохин Франција со големини 3/9

Оценка на стоката:

DEN 3.33
Достапност
Производот е достапен

15 игли за вез Исклучителен лак за мазен лизгање низ ткаенина. Фина точка за минимизирање на дупките. Окото полирано со уникатен процес за да се минимизира конецот за кршење. Максимална јачина, минимално свиткување. Исклучителен лак за мазен лизгање низ ткаенина. Фина точка за минимизирање на дупките. Окото полирано со уникатен процес за да се минимизира конецот за кршење. Максимална јачина, минимално свиткување. Големини на игли за везење на бохин Франс, 3/9. Исклучителен лак за мазен лизгање низ ткаенина. Фина точка за минимизирање на дупките. Окото полирано со уникатен процес за да се минимизира конецот за кршење. Максимална јачина, минимално свиткување. #00768 CHK-00768.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката