.

.

3 -пакети од 40g чиста кумкум тика тилак со шафран за Дивали Навратри Дурга Пуја -Хинду Пуја -Синдуор- Роли -хаван -религиозни

3 -пакети од 40g чиста кумкум тика тилак со шафран за Дивали Навратри Дурга Пуја -Хинду Пуја -Синдуор- Роли -хаван -религиозни

Оценка на стоката:

DEN 0.33
Достапност
Производот е достапен

2 пакувања на Харидаршан Кумкум Паста 40 грама; Бренд -Харидаршан; Специјалниот Feature Pack содржи мал ориз, кумкум и стап за да се примени тика со Ом Стенцил Се користи во Мараиж, Бахи Поја, Дев Пооја, Аарти, Тика, Баха Дој, Рахи, Дивали Навратри. Qty = 2 x 40грами Kumkum. Состојно значење свето свето свето Чандан Кумкум Паста. 2 пакувања на Харидаршан Кумкум Паста 40 грама; Бренд -Харидаршан; Специјалниот Feature Pack содржи мал ориз, кумкум и стап за да се примени тика со Ом Стенцил. Се користи во Мараиж, Бахи Поја, Дев Пооја, Аарти, Тика, Баха Дој, Рахи, Дивали Навратри. Qty = 2 x 40грами Kumkum. Состојно значење свето свето свето Чандан Кумкум Паста. 2 пакувања на паста на Харидаршан Кумкум по 40 грама секоја; Специјална Feature Pack содржи малку ориз, кумкум и стап за да нанесете тика со маткал Ом; па повеќе нема мешање на рацете и добивате дизајнер Ом тика кога аплицирате на челото. Ова е многу Добро илустрирано на фотографиите прикажани на овој список. Употребени во бракови /хаван /бах доој /тика /синдоор /дев Поја /Махурас /затоплување на домот и други сомнителни прилики; Користете чист кумкум подготвен со чиста куркума кумкум се применува на челото.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката