.

.

Великаните на Далас Каубои го потпишаа Вилсон Фудбал автограм автограм Auto PSA/DNA AM13076 - Автограмски фудбали

Великаните на Далас Каубои го потпишаа Вилсон Фудбал автограм автограм Auto PSA/DNA AM13076 - Автограмски фудбали

Оценка на стоката:

DEN 1.33
Достапност
Производот е достапен

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмски фудбали. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмски фудбали. Велики на Далас Каубои го потпишаа Вилсон Фудбал автограм Auto PSA/DNA AM13076 Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограмот нема да биде вклучен меморија. Меморијалии на Далас Каубои.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката