.

.

Томас Харнс потпиша титула црна со жолти стебла во боксот на половината w/хитман - автограмирани боксерски облеки и стебла

Томас Харнс потпиша титула црна со жолти стебла во боксот на половината w/хитман - автограмирани боксерски облеки и стебла

Оценка на стоката:

DEN 2879.84
Достапност
Производот е достапен

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани боксерски облеки и стебла. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани боксерски облеки и стебла. Томас Харнс потпиша титула црна со жолти стебла за боксот на половината w/хитман. Оваа ставка е целосно овластена со сертификат за автентичност од одобрениот продавач на спортскамарабилија и е поддржана од гаранцијата за автентичност на Sportsmemorabilia. Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен меморијали на Томас Харнс.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката