.

.

1963 година После житни култури во Лос Анџелес Ангели во близина на екипата сет во Лос Анџелес Ангели VG/Ex Angels

1963 година После житни култури во Лос Анџелес Ангели во близина на екипата сет во Лос Анџелес Ангели VG/Ex Angels

Оценка на стоката:

DEN 1152.00
Достапност
Производот е достапен

Тимските комплети, стартерите и многумина прават одлични подароци за секој обожавател на Лос Анџелес Ангели Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Алби Пирсон, Дин Шанс и Феликс Торес. Овој пост житни ангели од 1963 година, во близина на екипите, содржи 6 картички, во просек од многу добри/одлични 4 состојби. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. Тимските комплети, стартерите и многумина прават одлични подароци за секој обожавател на Лос Анџелес Ангели. Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Алби Пирсон, Дин Шанс и Феликс Торес. Овој пост житни ангели од 1963 година, во близина на екипите, содржи 6 картички, во просек од многу добри/одлични 4 состојби. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1963 година После житни култури во Лос Анџелес Ангели во близина на екипата постави Лос Анџелес Ангели (СЕТ) VG/EX Angels. Овој пост житарен ангели од 1963 година, во близина на екипите, содржи картички Ангели и прави одличен подарок за секој обожавател на Лос Анџелес Ангели. Со инвентар од над 15,000 тимски сетови, картичките на Дин има Team Setts & во близина на тимски сетови за скоро за секој тим, во повеќе услови, за сите спортови, за повеќето големи сетови издадени помеѓу 1909 и 1979 година. Овој близу тим сет содржи 6 картички надвор од можните 11 картички. Ова не е комплетен сет. Овој сет не ги вклучува следниве картички : #24 Стив Билко, #26 oeо Коппе Кор, #28 Леон Вагнер Кор, #30 Ли Томас Фотографијата е на Georgeорџ Томас, #33 Кен МекБрајд Картите рангирани според Вредност : 1963 Пост со житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житни култури #житарки 32 Dean Chance : 4 - VG/EX 1963 Post Cereal #27 Felix Torres : 4 - VG/EX 1963 Post Cereal #29 Albie Pearson : 4 - VG/EX 1963 Post Cerial #25 Бил Моран : 4 - VG/Ex 1963 Post Creитарки #31 Боб Роџерс : 4 - VG/EX 1963 Post Cerear #34 George Thomas : 4 - VG/EX Постави дефект по оценка : Број на картички во сет 6 просечна оценка - пондерирана по вредност 4,00 - VG/EX просечна оценка - Неискрено 4.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката