.

.

Автограмиран/потпишан Денис Екерсли Чикаго Синиот бејзбол Jerseyерси JSA COA

Автограмиран/потпишан Денис Екерсли Чикаго Синиот бејзбол Jerseyерси JSA COA

Оценка на стоката:

DEN 2159.84
Достапност
Производот е достапен

Ова е обичај дрес и не беше произведен од или на кој било начин поврзан со која било професионална спортска лига или производител Овој обичен дрес не носи никаква професионална ознака за спортска лига. Предметот е наменет да биде автограмиран колекционер. Упатување на тимот во насловот е да му овозможи на купувачот точка на здружување. Прилагодениот дрес го прикажува името, бројот и автентициран потпис на играчот. Оваа ставка во никој случај не е поврзана или поврзана со која било професионална спортска организација. Автограмот, како и секогаш, се гарантира дека е автентичен и е сертифициран како автентичен од трети лица, доверлив автентикатор. Големината е XL освен ако не е поинаку наведено.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката