.

.

ХЕЛЕС 46мм Тркалезни Чисти Титаниумски Очила За Читање За Жени Поликарбонат Еднокарбонат УВ400 Обложување Очила Читач-Сребро| / +4.00 Јачина

ХЕЛЕС 46мм Тркалезни Чисти Титаниумски Очила За Читање За Жени Поликарбонат Еднокарбонат УВ400 Обложување Очила Читач-Сребро| / +4.00 Јачина

Оценка на стоката:

DEN 0.33
Достапност
Производот е достапен

ДИЗАЈНЕР НА ХЕЛЕС 46мм Тркалезни Чисти Титаниумски Очила За Читање со Една Визија Високо Влијание ПОЛИКАРБОНАТ УВ+420сечена Сина Светлина Блокирачка Леќа. ХМЦ (ув заштита,анти-гребење и анти-рефлексија) Слој. Ширина на објективот : 46мм / 1,81 инчи, Леќа Вертикална : 46мм / 1,81 инчи, Мост : 17мм / 0,67 инчи, Ширина На Рамката : 125мм / 4,92 инчи, Должина На Храмот : 135мм / 5,31 инчи. Бесплатно Тврдо Пластично Куќиште И Крпа За Чистење Микрофибер. ДИЗАЈНЕР НА ХЕЛЕС 46мм Тркалезни Чисти Титаниумски Очила За Читање со Една Визија. Високо Влијание ПОЛИКАРБОНАТ УВ+420сечена Сина Светлина Блокирачка Леќа. ХМЦ (ув заштита,анти-гребење и анти-рефлексија) Слој. Ширина на објективот : 46мм / 1,81 инчи, Леќа Вертикална : 46мм / 1,81 инчи, Мост : 17мм / 0,67 инчи, Ширина На Рамката : 125мм / 4,92 инчи, Должина На Храмот : 135мм / 5,31 инчи. Бесплатно Тврдо Пластично Куќиште И Крпа За Чистење Микрофибер. Ширина на објективот : 46мм / 1,81 инчи Леќа Вертикална : 46мм / 1,81 инчи Мост : 17мм / 0,67 инчи Ширина На Рамката : 125мм / 4,92 инчи Должина На Храмот : 135мм / 5,31 инчи. Високо Влијание ПОЛИКАРБОНАТ УВ+420сечена Сина Светлина Блокирачка Леќа Со HMC (ув заштита,анти-гребење и анти-рефлексија) Обложување Бесплатно Тврдо Пластично Куќиште И Крпа за Чистење Микрофибер.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката