.

.

Губење на пароброд на титаник од над 1500 животи, разгледници на бродови со бродови

Губење на пароброд на титаник од над 1500 животи, разгледници на бродови со бродови

Оценка на стоката:

DEN 3.00
Достапност
Производот е достапен

Губење на пароброд на Титаник од над 1500 животи, бродови со разгледници за разгледници Поштенска користена година : Неискористено. Одделение 3 - лесен вовлечен долен раб. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инч или 9 см x 14 см. Губење на пароброд на Титаник од над 1500 животи, бродови со разгледници за разгледници. Поштенска користена година : Неискористено. Одделение 3 - лесен вовлечен долен раб. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инч или 9 см x 14 см. Со над 2 милиони разгледници од сите категории, имаме една од најголемите понуди за разгледници во светот. Продолжуваме да додаваме нови картички секој ден, но ако не е прикажано бараниот град или град, ве молиме користете ја врската „Контакт продавач“ за да направите директно барање. Сите картички се цени според состојбата на прегледот, локацијата и квалитетот. Вашето задоволство е загарантирано. Ние го засноваме нашето оценување под состојбата на аглите и рабовите на разгледниците. Одделение 1 - Состојба на нане Овие разгледници имаат совршени или скоро совршени агли и рабови. Разгледниците од ова одделение може да бидат користени или неискористени по пошта и може да имаат пишување на фронт и/или назад. Може да има светло пожолтување од возраста или да се биде во албум. Одделение 2 - Во близина на разгледниците на состојбата на нане од оваа оценка имаат лесен агол и/или абење на работ. Овие разгледници сè уште се во убава состојба.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката