.

.

Источен affафри, разгледница во Newу Хемпшир вистинска фотографија

Источен affафри, разгледница во Newу Хемпшир вистинска фотографија

Оценка на стоката:

DEN 1.67
Достапност
Производот е достапен

Добредојдовте дома Ден 43714 Источен affафри, Н. Вистинска фотографија. Поштенска користена година : Пишување на грб. Одделение : 4 Мал чип на хартија лево Bottm агол. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инч или 9 см x 14 см. Добредојдовте дома Ден 43714. Источен affафри, Н. Вистинска фотографија. Поштенска користена година : Пишување на грб. Одделение : 4 Мал чип на хартија лево Bottm агол. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инч или 9 см x 14 см. Со над 2 милиони разгледници од сите категории, имаме една од најголемите понуди за разгледници во светот. Продолжуваме да додаваме нови картички секој ден, но ако не е прикажано бараниот град или град, ве молиме користете ја врската „Контакт продавач“ за да направите директно барање. Сите картички се цени според состојбата на прегледот, локацијата и квалитетот. Вашето задоволство е загарантирано. Ние го засноваме нашето оценување под состојбата на аглите и рабовите на разгледниците. Одделение 1 - Состојба на нане Овие разгледници имаат совршени или скоро совршени агли и рабови. Разгледниците од ова одделение може да бидат користени или неискористени по пошта и може да имаат пишување на фронт и/или назад. Може да има светло пожолтување од возраста или да се биде во албум. Одделение 2 - Во близина на разгледниците на состојбата на нане од оваа оценка имаат лесен агол и/или абење на работ.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката