.

.

KS алатки 150.1457 Sump Plug за поправка на тава за одвод на нафта, пакет од 10, M20x1,5 mm, една големина, чиста

KS алатки 150.1457 Sump Plug за поправка на тава за одвод на нафта, пакет од 10, M20x1,5 mm, една големина, чиста

Оценка на стоката:

DEN 2.67
Достапност
Производот е достапен

Сите наши напори треба да датираат, нè направија еден од најголемите меѓународно оперативни производители на алатки со клиенти во над 135 земји во светот Земја на потекло : Германија. Димензија на производот : 13. Пакет Димензија : 13. Сите наши напори треба да датираат до денес, нè направија еден од најголемите меѓународно оперативни алатки производители со клиенти 135 земји во светот. Земја на потекло : Германија. Димензија на производот : 13. Пакет димензија : 13. Од основањето во 1992 година, KS алатки Werkzeuge се разви во еден од водечките меѓународни Добавувачи на алатки и опрема за работилница. Постојаниот напор и иновациите се централен дел од напорите на нашите двајца управни директори Питер Кон и Орхан Алтин. Над 350 вработени во 9 гранки ширум светот помагаат да се носи оваа мотивација и колективно да се води компанијата за постојан успех и раст. Брендот KS Tools отсекогаш се залагаше за висок квалитет, привлечен однос на цената-перформанси, ориентација на решенија и флексибилност. Нашата страст е интелигентна и долготрајна производи за корисниците во најразновидните гранки, како во стандардните и во специјалните области со алатки.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката