.

.

Фото -жица за бакарна жица клип USB декоративно светло светло LED светло топло божиќни светла батерија оперирана на отворено

Фото -жица за бакарна жица клип USB декоративно светло светло LED светло топло божиќни светла батерија оперирана на отворено

Оценка на стоката:

DEN 0.33
Достапност
Производот е достапен

Пакување на производи : Единечна пакување на ОПП, големина на пакување 12*3*8cm светло LED приклучок во светла на мантили светла на отворено starвездени светла LED Божиќни светла на отворено 1x декорација LED сијалици на сијалички Божиќни светла Божиќни светла Стринг затворено на отворено батерии оперирани Божиќни светла чисти Божиќни светла 35. Детали за производот : Пластичен и бакарен жичен производ го користи USB -интерфејсот за да ја вклучи моќноста за да ја вклучи светлината, 4 хоризонтално, 4 надолу (4 долу (4 долу (4 надолу (4 ( 10 жици на светлосни жици, 20 ламби мониста по светло низа) може да бидат во какво било напојување со USB интерфејс за полнење, лаптопи, табли со приклучоци со USB порти, итн. Божиќни светла на отворено жица за Божиќни светла батерија. Големина на производот : 4 светла на отворено starвездени светла, божиќни светла, жица за жици, жица, жица на отворено батерија, оперирана Божиќна светла, јасно. LED Божиќни светла на отворено Божиќни светла со тајмер за Божиќни светла, жица затворен приклучок во светилки за мантили. Фото -жица бакарна жица клип USB декоративно светло светло LED светло топло божиќни светла батерија оперирана на отворено Производ Тежина : 88 GPRODUCT Детали : Пластичен и бакарен жица производ го користи USB -интерфејсот за да ја вклучи моќноста за да ја вклучи светлината, 4 хоризонтално, 4 надолу (10 приврзоци Лесни жици, 20 ламбини мониста по светло низа) можат да бидат во какво било напојување со USB интерфејс за полнење, лаптопи, табли со приклучоци со USB порти, итн.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката