.

.

ИНКДОТПОТ ДЕКСЕРОТТ ПАРТИ ИГИ се постави пакет цветно зеленило од 4 забавни невестински игри за туширање сет

ИНКДОТПОТ ДЕКСЕРОТТ ПАРТИ ИГИ се постави пакет цветно зеленило од 4 забавни невестински игри за туширање сет

Оценка на стоката:

DEN 2.33
Достапност
Производот е достапен

За покани, ние користиме 300 GSM картички За игри, ние користиме 150 GSM картички. ✅ Овој пакет вклучува 4 натпревари (50 листови од секоја игра). ✅ Сет од 4 игри за невестински туширање, вклучувајќи картички за совети за невести, што има во вашата чанта, невестински зборови, би сакала. ✅ Пополнете го вашиот невестински туш со многу забава и смеа со додавање на овие четири најпопуларни игри. Овие се забавни игри и ќе го наполнат вашиот туш со многу смеа за сите ваши гости. ✅ Се печати на висококвалитетна хартија за картички од 150 GSM / 40 lbs. Ние користиме неоткриена хартија, која е најдобра за пишувањето на измама. ✅ Големина на картичката за игри : 5 x 7 инчи; Задниот дел од картичките е празен. ✅ Покани покани, картички за совети и многу невестински игри за туширање се достапни во нашата продавница. Слободно можете да не контактирате за какви било прашања. ✅ Невестински игри за туширање сет од 4 (по 50 чаршафи) Забава за забавни игри за ергени поставени пакети за невестински туш игри сет од 4 (по 50 чаршафи) Забавни игри за забави за забави поставени пакети Бачелорети игри поставени пакети од 4 (по 50 чаршафи) забавен невестински туш Игри поставени игри за ергени за забави поставени пакет од 4 (по 50 чаршафи) Забавни невестински игри за туширање. ✅ Овој пакет вклучува 4 натпревари (50 листови од секоја игра). ✅ Сет од 4 игри за невестински туширање, вклучувајќи картички за совети за невести, што има во вашата чанта, невестински зборови, би сакала. ✅ Пополнете го вашиот невестински туш со многу забава и смеа со додавање на овие четири најпопуларни игри. Овие се забавни игри и ќе го наполнат вашиот туш со многу смеа за сите ваши гости. ✅ Се печати на висококвалитетна хартија за картички од 150 GSM / 40 lbs. Ние користиме неоткриена хартија, која е најдобра за пишувањето на измама. ✅ Големина на картичката за игри : 5 x 7 инчи; Задниот дел од картичките е празен. ✅ Покани покани, картички за совети и многу невестински игри за туширање се достапни во нашата продавница. Слободно можете да не контактирате за какви било прашања. ✅ Невестински игри за туширање сет од 4 (по 50 чаршафи) Забава за забавни игри за ергени поставени пакети за невестински туш игри сет од 4 (по 50 чаршафи) Забавни игри за забави за забави поставени пакети Бачелорети игри поставени пакети од 4 (по 50 чаршафи) забавен невестински туш Игри поставени игри за ергени за забави поставени пакет од 4 (по 50 чаршафи) Забавни невестински игри за туширање.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката